Hoff Support Team komt met supporters club voor Glenn Coldenhoff

Hoff Support Team komt met supporters club voor Glenn Coldenhoff
7 maart 2016 admin

Vandaag valt in Qatar het starthek voor de eerste wedstrijd om het Wereld Kampioenschap Motorcross 2016. Na een relatief korte winter periode kunnen de motorcross liefhebbers zich weer gaan opmaken om er in het weekend lekker op uit te trekken en naar de wedstrijden te gaan kijken.

Wij, The Hoff Support Team volgen Nederlands snelste MXGP rijder Glenn Coldenhoff op de voet en kijken erg uit naar de seizoenstart. Glenn heeft er een drukke winter opzitten. Heeft de overstap gemaakt van Suzuki naar KTM en is daar teamgenoot geworden van 8-voudig Wereld Kampioen Antonio Cairoli. Er is heel veel testwerk gedaan in de wintermaanden en Glenn is veel met teamgenoot Cairoli aan het trainen geweest. Na een aantal voorbereiding wedstrijden in het Italiaans Kampioenschap, gaat het dit weekend dan echt beginnen en wij hopen dat Glenn oppakt waarmee hij vorig seizoen wist te eindigen, steen vast mengen in het geweld van de top 5!

Glenn heeft zich door de jaren heen populair gemaakt in Nederland, door zijn schitterende resultaten maar ook zeker door zijn persoonlijkheid. The Hoff Support Team merkt de enthousiasme rond The Hoff, niet alleen door de Facebook-pagina maar ook zeker op de wedstrijden door het zien van de verschillende Hoff supporters shirts die gedragen worden. Dit bracht ons op het idee hier iets meer mee te gaan doen. Welke rijder kan deze tijd nog echt spreken van een heuse supporters club? Daarvoor moeten we toch wel echt terug naar de tijden van Peter Herlings, John vd Berk, Dave Strijbos… The Hoff Support Team wil zich graag gaan inzetten voor Glenn en zijn fans. Hoe en wat willen we nog even voor ons houden, maar wilde dit nieuws vast naar buiten brengen op de dag van de seizoenstart in Qatar. Wij zullen snel met meer nieuws komen zodat we tijdens de Nederlandse GP in Valkenswaard over een maand, al meer Hoff supporters langs de baan kunnen ontdekken.

Wij wensen Glenn en zijn team veel succes vandaag en voor de Hoff fans, houdt het even in de gaten. Wij zullen snel met meer nieuws volgen via onze website, Facebook-pagina The Hoff Support Team en op Motocrossplanet.

Sportieve groet,
The Hoff Support Team.